Pizza met cottage cheese, lamsgehaktballetjes, avocado en munt
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het deeg met je handen uit en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10 minuten in de oven.
-
2
Blancheer de erwtjes 5 minuten in licht gezouten water. Meng de geperste knoflook door de cottage cheese en kruid met peper en zout.
-
3
Meng het ei, het paneermeel en de ras el hanout door het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol er balletjes van en bak de balletjes goudbruin in olijfolie.
-
4
Lepel de cottage cheese op de pizzabodem en smeer uit. Verdeel er de balletjes gehakt over en bestrooi met de rode ui. Zet nog eens 10 minuten in de oven.
-
5
Werk af met de plakjes avocado, erwtjes, gehakte pistaches en muntblaadjes. Druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Geef er partjes limoen bij.