Recept

Penne met 3 tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk tomatentrio als dressing

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de kerstomaten.

    Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.

    Snij de pruimtomaten in vier, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

    Snipper de knoflook.

    Hak een tiental basilicumblaadjes fijn.

  2. 2

    Doe alles in een kom, schenk er ruim olijfolie over en breng op smaak met vers gemalen peper en zout.

    Laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Kook de penne beetgaar in voldoende gezouten water.

  4. 4

    Meng de penne met de tomaten en serveer met verse rucola.

    Deze pasta kan zowel lauw als koud gegeten worden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne met 3 tomaten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!