Recept

Laab Khai

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker gerecht met kip dat je in 30 minuten maakt. 

bereiding
  1. 1

    Meng het kipgehakt met 2 eetlepels limoensap. Laat 200 ml water koken met het kippenbouillonblokje. Voeg het kippengehakt toe en roer regelmatig tot het gehakt gaar is en het water verdampt is.

  2. 2

    Zet de pan van het vuur en voeg vissaus, 1 eetlepel limoensap, suiker, het chilipoeder en het pepertje toe. Snij de sjalot en lente-ui in fijne reepjes en voeg toe aan het gehakt. Voeg tenslotte ook de muntblaadjes en verse koriander toe.

  3. 3

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking, giet af. Maak enkele mooie blaadjes ijsbergsla los van de krop en leg ze in een kommetje.

  4. 4

    Dresseer er het gehakt en de noedels in. Garneer met koriander en gehakte cashewnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Laab Khai

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!