Recept

Herfstgroenten met halloumi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een vegetarische ovenschotel met halloumi, pompoen en zoete aardappel. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ongeschilde pompoen en de zoete aardappelen in lange, dunne reepjes. Snij de halloumi in blokjes.

  2. 2

    Schep de groenten in een ovenschaal, besprenkel ruim met olijfolie, munt, de helft van de peterselie, peper en zout. Verdeel er de blokjes halloumi over en schuif 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn en de kaas bijna gesmolten is.

  3. 3

    Bestrooi de groenteschotel met de rest van de peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Herfstgroenten met halloumi

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!