Recept

Zalm in papillot met wortel en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezonde gezinstopper

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de knoflook. Maak de wor­telen en broccoli schoon. Snij de worte­len in schijfjes en verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  2. 2

    Meng de teriyakisaus met de honing, knoflook, gember en de twee oliesoor­ten. Warm dit op tot de saus dik begint te worden.

  3. 3

    Leg 4 stukken bakpapier of aluminiumfolie open. Leg op elk stuk een portie wortelen en broccoli. Leg er de zalmsteaks op en lepel er de teriyaki­ saus over. Kruid met peper en zout, en vouw de pakketjes goed dicht.

  4. 4

    Leg de zalmpakketjes 15 tot 20 minu­ten in de voorverwarmde oven. Snij de lente­ui in ringen. Doe de pak­ ketjes open, verdeel er de lente-­ui over en serveer de gegaarde zalm met basmatirijst of aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm in papillot met wortel en broccoli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!