Recept

Gnocchi met broccoli en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Culiredactrice Jolien kookt uit de voorraadkast: “Deze ingrediënten liggen hier altijd wel ‘op wacht’ in de voorraadkast, voor die momenten waarop ik thuiskom met hongerige kuikens en er snel eten op tafel moet staan. De combinatie room, broccoli en zalm is een echte favoriet bij onze kindjes! Soms maken we het met volkorenpasta in plaats van gnocchi, of met verse broccoli (en andere seizoensgroenten), of met spek in plaats van zalm.”

bereiding
  1. 1

    Ontdooi de broccoli met de room volgens de aanwijzing op de verpakking.

  2. 2

    Kook de gnocchi in enkele minuten gaar. Bewaar enkele lepels van het kookvocht.

  3. 3

    Bak de gnocchi in boter goudbruin en krokant. Schep er de broccoli en de uitgelekte zalm onder en leng de saus wat aan met het kookvocht van de gnocchi. Werk eventueel af met vers basilicum of bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi met broccoli en zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!