Recept

Glaasjes met Oreo, chocolade en banaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker dessert voor groot en klein.

bereiding
  1. 1

    Maak de Oreokoekjes fijn: doe ze in een afsluitbare plastic zak en rol er over met een deegrol. Meng er de gesmolten boter door en kneed in de zak. Vul er de bodem van kleine glaasjes mee en druk aan met de bolle kant van een koffielepel.

  2. 2

    Klop de room stijf met de poedersuiker en zet koel weg.

  3. 3

    Meng de roomkaas met de choco en het vanille-extract tot een crème. Lepel de crème op de koekjesbodem en vul aan met enkele banaanplakjes en een laagje slagroom. Werk in laagjes en steek er een Oreokoekje op. Zet koel weg tot aan het serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!