Salade met feta, zoete aardappel en kikkererwten
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de feta in 4 stukken. Meng de sesamzaadjes met de garam masala. Paneer de stukken feta eerst met bloem, wentel ze dan door het losgeklopte ei en haal ze ten slotte door de garam-masala-mix.
-
2
Schil en snij de zoete aardappel in partjes. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de aardappelen op een bakplaat en zet 20 minuten in de oven. Leg de stukken feta de laatste 10 minuten mee op de bakplaat en laat mee roosteren tot ze goudbruin zijn.
-
3
Giet de kikkererwten af en spoel ze. Snij de tomaten in parten en hak de salade grof.
-
4
Maak een bord met salade, kikkererwten en tomaten. Besprenkel met citroensap, olijfolie en kruid met peper en zout. Eindig met de lauwe zoete aardappel en feta.