Recept

Salade met komkommer, rode paprika, rode biet, prosciutto en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk vullende lunchboxsalade.

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer. Snij 'm doormidden en verwijder de zaadjes. Snij in repen met een mandoline. Maak de venkel schoon en schaaf 'm flinterdun. Maak de paprika schoon en snij in blokjes. Snij de rode biet in stukken. Pel en snipper de ui.

  2. 2

    Maak de vinaigrette. Meng de olijfolie met het citroensap, de kappertjes en de rode ui. Breng op smaak met peper en zout. Doe in een afsluitbaar potje of flesje.

  3. 3

    Spoel de sla, meng er de komkommerlinten, venkel, paprika en biet door. Verdeel over de bentobox, leg in een ander deel de prosciutto met de olijven en het basilicum, en in nog een ander vakje de geitenkaas met de peperbolletjes. Rooster de pompoenpitten in een pan zonder vetstof en strooi ze over de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met komkommer, rode paprika, rode biet, prosciutto en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!