Glutenvrije fishsticks met tartaar en broccolipuree
bereiding
-
1
Doe de cornflakes in een zak, sluit en plet de cornflakes met een deegrol.
-
2
Snij de visfilet in dikke repen. Kruid met peper en zout. Haal de repen eerst door de bloem, wentel ze dan door de losgeklopte eieren en ten slotte door de snippers cornflakes. Zet koel weg.
-
3
Pel de knoflook en de sjalot en snipper grof, samen met de gespoelde peterselie, de kappertjes en de augurkjes. Meng met de mayonaise, kruid met peper en zout en zet de tartaar koel weg.
-
4
Schil de aardappelen en snij in stukken. Spoel de broccoli en snij in roosjes. Stoom de aardappelen en de broccoli gaar en pureer met een scheut melk en een klont boter. Kruid met peper en zout.
-
5
Bak de fishsticks in voldoende olie krokant en goudbruin. Serveer met de tartaarsaus en de broccolipuree.