Recept

Miniquiches met appel en camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke veggie miniquiches, lekker met een slaatje van rucola, kerstomaatjes en noten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij elk vel bladerdeeg in 4 stukken en bekleed er de beboterde quichevormpjes mee. Knip rondjes uit een vel bakpapier ter grootte van de quichebodempjes en leg deze op de bodem. Bedek met bakparels en bak ze 15 minuten in de oven. Haal de quiches uit de oven, verwijder de bakparels en het bakpapier en laat even afkoelen.

  2. 2

    Spoel de appelen en snij in partjes. Besprenkel met het citroensap om verkleuren tegen te gaan. Snij de camembert in kleine plakjes. Schik de partjes appel in de vormpjes. Leg in het midden een plakje camembert en kruid met peper.

  3. 3

    Meng de eieren met de zure room en schenk over de appeltjes. Bak 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de miniquiches uit de oven en besprenkel met honing. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Miniquiches met appel en camembert

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!