Recept

Spaghetti met wildragout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wild en pasta? Een topcombo!

bereiding
  1. 1

    Schil de wortel en snij in heel kleine stukjes. Spoel de selder en snij in even kleine stukjes. Pel de uien en de knoflook en snipper fijn.

  2. 2

    Verwarm een pan met olijfolie en fruit de ui, knoflook, de selder en wortelstukjes. Voeg de everzwijnragout toe. Braad het rondom aan tot het mooi kleurt. Blus met de rode wijn en voeg de laurier, kruidnagel, jeneverbes, steranijs en gespoelde tijm toe. Laat afgedekt 45 minuten stoven op een zacht vuurtje. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Voeg de wildfond toe en laat nog 30 minuten verder stoven. Meng 1 el bloem met 1 el boter en bind er de saus mee. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

  4. 4

    Kook de spaghetti in gezouten, kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet door een zeef en laat uitlekken.

  5. 5

    Serveer de spaghetti met royaal veel ragout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met wildragout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!