Crackers van courgette en rozemarijn
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de pompoenpitten en de noten in de blender. Voeg de courgette toe en mix. Voeg alle andere ingrediënten toe en mix opnieuw.
-
2
Stort het beslag uit op een bakplaat met bakpapier. Leg er een vel bakpapier bovenop en strijk met een deegrol of met je handen uit tot een dikte van 3 mm.
-
3
Verwijder het bovenste vel bakpapier. Snij in stukken en bak 20 minuten in de oven. Leg er opnieuw een vel bakpapier p mochten ze te bruin kleuren. Laat afkoelen op de bakplaat en serveer.
Ingrediënten voor
15 stuks- courgette (in stukjes)100 g
- verse rozemarijn (fijngehakt)1.5 el
- geraspte parmezaan30 g
- sesamzaad2 el
- pompoenpitten50 g
- chiazaden1 el
- noten (gemengd)60 g
- kruiden (Provençaalse)1 kl