Recept

Chocolademousse met granaatappel en pistache

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse: "Het lijkt een ongewone combinatie, maar chocolade en pistache gaan perfect samen. Koop wel ongezouten pistachenootjes."

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade samen au bain-marie. Klop de eidooier los met de rum, de poedersuiker en de gesmolten chocolade.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf. Klop de room stijf. Spatel de slagroom en het eiwit door de chocoladecrème. Verdeel over kommetjes en zet koel weg.

  3. 3

    Haal de granaatappelpitten uit de granaatappel. Hak de pistachenootjes grof.

  4. 4

    Werk de chocolademousse af met de granaatappel en pistachenoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademousse met granaatappel en pistache

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!