IJstaartjes van witte chocolade met mango
bereiding
-
1
Mix de koekjes fijn in een blender. Voeg de kokosrasp en het grof zeezout toe en meng nogmaals. Smelt het kokosvet en voeg toe aan de koekjes. Bekleed 4 dresseerringen van 6 cm diameter met bakpapier, lepel er de koekjesvulling in en duw goed aan.
-
2
Mix het ijs in een keukenrobot tot het smeerbaar is. Mix de mango fijn met een staafmixer en meng voorzichtig onder het ijs, zorg ervoor dat er nog kleurschakering in het ijs is. Verdeel het ijs over de koekjesbodems en zet 1 uur in de diepvries.
-
3
Klop de room op met de vanillesuiker en het sinaasappelsap. Schep wat sinaasappelslagroom op ieder ijstaartje en zet opnieuw 1 uur in de diepvries.
-
4
Ontvorm de ijstaartjes en werk af met wat sinaasappelschilletjes, telkens 1/2 kumquat en witte-chocoladekrullen.