Recept

Aardappelsalade met Griekse yoghurt en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk frisse aardappelsalade van Sandra Bekkari

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de aardappelen. Kook of stoom ze beetgaar en laat afkoelen.

  2. 2

    Ontpit de olijven en snij ze in stukken. Pel de rode ui en snij ‘m in ringen. Spoel de peterselie en hak ‘m grof. Pers de citroen. Verkruimel de feta.

  3. 3

    Meng de aardappelen met de Griekse yoghurt, de feta, de olijven, de peterselie, de rode ui en breng op smaak met citroensap, peper en zout. Zet 2 uur of langer in de koelkast. Werk af met verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met Griekse yoghurt en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!