Recept

Slanke hamburger à la Sandra Bekkari

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De Mc Sana is perfect voor op de bbq!

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de burger door elkaar, kruid naar smaak en maak er twee grote ballen van. Duw ze platter tot een burger.

  2. 2

    Snijd 4 plakken van zo’n centimeter uit het dikste deel van de aubergine. Strooi er grof zout over en laat 10 minuten liggen. Dit zorgt ervoor dat het meeste vocht onttrokken wordt.

  3. 3

    Maak de wortelspread door alle ingrediënten samen glad te blenden.

  4. 4

    Bak de lamsburgers in wat olijfolie.

  5. 5

    Veeg met een stukje keukenpapier het zout en vocht van de aubergines en bak ze in olijfolie.

  6. 6

    Leg onderaan op het bord een schijf aubergine, daarop de worteldip, de lamsburger, een schijfje tomaat, rucola, ui en een tweede schijf aubergine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!