Recept

Broccoli-pastinaakpuree met een zachtgekookt eitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze stoemp à la Sandra Bekkari is budgetvriendelijk, snel klaar en diepvriesproof.

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaken en snij ze in plakjes. Kook ze samen met de broccoliroosjes gaar in de melk.

  2. 2

    Kook de eieren in 6 minuten halfzacht.

  3. 3

    Giet de groenten af en vang het kookvocht op. Bewaar enkele broccoliroosjes voor de afwerking. Stamp de groenten grof met een beetje kookvocht en de cottagecheese. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schep de stoemp in een schaal of kom. Pel de eitjes en halveer ze. Schik ze op de stoemp. Werk af met de broccoliroosjes en de plukjes kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broccoli-pastinaakpuree met een zachtgekookt eitje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!