Recept

Watermeloen-tomatenspiesjes met fetaroom

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Watermeloen en feta zijn een droomduo! Combineer ze met wat tomaat op een stokje en je hebt wat ons betreft het perfecte brochetje voor op de barbecue.

bereiding
  1. 1

    Maak de marinade. Smelt de boter, knijp er de honing bij en voeg het sap van de citroen toe. Leg de takjes erin en laat ze 1 uur marineren.

  2. 2

    Haal de pitten uit de watermeloen, snij hapklare stukken van het vruchtvlees. Leg ze 15 minuten in de tijm-citroenboter.

  3. 3

    Maak de feta-kruidenroom. Mix de helft van de feta met de room tot een glad sausje. Voeg er een scheutje water bij om een lekker smeuïg sausje te krijgen.

  4. 4

    Spoel de tomaatjes. Rijg de stukken watermeloen en kerstomaatjes op spiesjes en gril ze rondom op de barbecue.

  5. 5

    Schik de spiesjes op een mooi bord, lepel er wat fetaroom op en werk af met enkele plukjes groene kruiden. Brokkel er de rest van de fetakaas over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Watermeloen-tomatenspiesjes met fetaroom

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!