Hamburgers met pasta en homemade ketchup
bereiding
-
1
Breng voor de saus een scheutje water aan de kook met de suiker. Voeg de ui, de tomaten en de paprika toe en laat 5 minuten sudderen. Voeg de azijn, de cayennepeper en de tomatenpuree toe en laat 30 minuten verder sudderen. Roer regelmatig om. Zeef de saus en giet opnieuw in de pan. Bind eventueel met wat in water opgelost maïszetmeel. Giet in een goed afsluitbare fles en laat afkoelen.
-
2
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat volledig afkoelen.
-
3
Meng de peterselie, de oregano, het ei en het paneermeel door het gehakt. Kruid met peper en zout en meng goed. Vorm burgertjes van het gehakt en steek er telkens een bolletje mozzarella in. Gril ze goudbruin en gaar op de barbecue.
-
4
Meng intussen alle ingrediënten door de koude pasta. Kruid met peper en zout. Serveer de burgers met de pasta en geef er de ketchup bij.