Recept

Tortilla met tomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lekkere tortilla tover je in 25 minuten op tafel! 

bereiding
  1. 1

    Breek de eieren in een kommetje, roer los en breng op smaak met peper en zout. Hou een handvol kruiden apart en hak de rest fijn. Meng onder de eieren.

  2. 2

    Pel de ui en snij in ringen. Snij de courgette in plakjes van ½ cm en bak kort op in wat olijfolie, samen met de rode ui. Blancheer de roosjes bloemkool.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een pan. Schik er de bloemkool, aardappelen en courgette in en schenk er het eimengsel over. Bak de tortilla in ± 20 min. gaar.

  4. 4

    Pel de rode ui, snij in de helft en daarna in kleine maantjes. Snij het vruchtvlees van de tomaten in fijne blokjes. Snipper er de chilipeper en peterselie bij. Breng op smaak met citroensap, peper en grof zeezout.

  5. 5

    Werk de tortilla af met verse kruiden. Lepel er wat tomatensalsa bij en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortilla met tomatensalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!