Recept

Zoete aardappel-kokoskoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze koekjes met zoete aardappel zijn glutenvrij én lactosevrij. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rasp de zoete aardappel. Schep de zoete aardappel en de pijnboompitten onder het kokosmeel en voeg een snuifje zout toe.

  2. 2

    Mix de vijgen glad met 80 milliliter warm water en de boter. Voeg de vijgen samen met het vanille-extract en het ei toe aan het zoete aardappel-kokosmengsel. Roer goed door elkaar.

  3. 3

    Vorm 10 balletjes van het deeg en druk ze plat tot ronde koekjes. Leg ze op de bakplaat en bak 25 minuten in de oven. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zoete aardappel-kokoskoekjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!