Recept

Spinaziepannenkoekjes met burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke groene pannenkoekjes boordevol groenten! Vul ze met een groene salade.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 50°C. Maak het pannenkoekenbeslag. Mix de bloem met de eieren, de amandelmelk, de spinazie en de peterselie tot een homogeen lopend deeg. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verwarm de olijfolie in een flensjespan. Bak pannenkoeken van het spinaziebeslag. Hou de pannenkoeken warm in de oven.

  3. 3

    Spoel de courgettes en snij ze met een spiralizer of mandoline in slierten. Blancheer de erwtjes en tuinbonen, giet af en laat schrikken onder ijskoud water.

  4. 4

    Meng de courgettesliertjes met de erwtjes en tuinbonen en voeg er het limoensap en de olijfolie aan toe. Kruid met peper en zout en meng.

  5. 5

    Serveer de pannenkoekjes met de groene salade en geef er de burrata bij. Werk af met verse munt en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spinaziepannenkoekjes met burrata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!