Recept

Sabayon van marsala met rode vruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snel en verfijnd dessert waarvoor je de ingrediënten ongetwijfeld in huis hebt? Dat moet wel een sabayon zijn! Een perfecte sabayon is klaar als de crème als een lint van de klopper loopt. 

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de rode vruchten. Doe de eidooiers van het vuur in een steelpannetje en klop los.

  2. 2

    Voeg de kristalsuiker, de vanillesuiker, de wijn en de marsala toe aan de dooiers en klop los met een klopper. Zet het pannetje op een zacht vuur en klop voortdurend in een achtvorm tot je een schuimende sabayon krijgt.

  3. 3

    Verdeel het fruit over de glaasjes en giet er de sabayon op. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sabayon van marsala met rode vruchten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!