Semifreddo met citroencrème en in limoncello gemarineerde besjes
bereiding
-
1
Klop de volle room op met de suiker. Meng de mascarpone met de lemon curd en roer er de opgeklopte slagroom onder.
-
2
Snij de citroen in fijne plakjes. Bekleed een cakevorm van 13 x 28 cm met vershoudfolie. Leg onderaan de plakjes citroen. Giet een laagje citroencrème op de plakjes citroen. Beleg met vingerkoekjes.
-
3
Herhaal deze laagjes en eindig met een laagje koekjes. Dek af met vershoudfolie en zet minstens 1 dag in de diepvries.
-
4
Rasp de gember - je hebt 1 koffielepel geraspte gember nodig. Meng de blauwe bessen en braambessen met de limoncello en de gember en laat ook 1 dag marineren.
-
5
Snij de semifreddo in plakjes en serveer 'm met de gemarineerde bessen.