Recept

Biltong van hamachi op wijnvat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Piet Huysentruyt: "Biltong is eigenlijk charcuterie uit Zuid-Afrika. Het vlees wordt in kruiden gewenteld en vervolgens gedroogd. De stukjes gedroogd vlees worden als versnapering gegeten. Ik maak mijn eigen mengeling van biltongkruiden en gebruik ze om rundscarpaccio of tonijn mee op smaak te brengen. Heerlijk op de barbecue! Dit hapje kun je trouwens ook perfect maken met rundscarpaccio."

bereiding
  1. 1

    Meng alle kruiden voor de biltong.

  2. 2

    Wentel de stukjes hamachi in de sojasaus met de biltongkruiden en de fijngehakte groene kruiden.

  3. 3

    Rook ze enkele minuten op een stuk wijnvat boven het vuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Biltong van hamachi op wijnvat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!