Zalm tikka masala
bereiding
-
1
Meng de currypasta met een beetje olijfolie tot een lopende marinade. Bestrijk de zalm met de currypasta en laat 10 minuten marineren.
-
2
Maak de noedelsalade. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
-
3
Spoel de komkommer en snij in lange linten. Maak de wittekool schoon en snipper in lange lintjes. Hak de koriander en munt grof.
-
4
Meng de olie met de vissaus, de rietsuiker en het limoensap en klop goed los tot de suikerkorrels zijn opgelost. Meng de noedels met de wittekool, de komkommer, de kruiden en de dressing.
-
5
Verhit een grillpan. Bak de zalm eerst op de velkant, daarna aan de andere kant. Hak de pindanootjes grof. Maak de lente-ui schoon en snij in schuine ringen.
-
6
Verdeel de noedelsalade over kommetjes en leg er een stukje zalm bij. Werk af met de pindanoten, een partje limoen, de gesnipperde lente-ui en extra groene kruiden.