Gevulde paprika met spinazie en scampi's
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Kook de quinoa beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheut olijfolie, bak de scampi's op een hoog vuur 30 seconden aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
2
Haal de scampi's uit de pan, voeg een scheut olijfolie, de sjalot en knoflook toe en roerbak 1 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak 2 minuten. Voeg de sojaroom, de quinoa en de scampi's toe en laat 2 minuten inkoken. Breng op smaak met enkele druppels citroensap, peper en zout.
-
3
Spoel de puntpaprika’s, snij ze overlangs doormidden en verwijder de zaadjes. Leg ze op een bakplaat en vul ze met de scampi-quinoamengeling. Beleg met stukjes mozzarella en gaar ze 25 minuten in de oven. Werk af met wat extra spinazie.