Snelle vis-kokoscurry
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Verdeel de broccoli in roosjes. Breng een grote kom gezouten water aan de kook. Voeg de broccoli, peultjes en erwtjes toe en laat 1 minuut koken. Giet af en spoel onmiddellijk onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
2
Snij de vis in stukken van 5 cm. Maak de lente-ui schoon en snij ‘m in grove stukken. Meng de currypasta en de sojasaus met de kokosmelk. Voeg naar smaak nog extra currypasta of sojasaus toe.
-
3
Leg de groenten en de vis in een ovenschaal. Kruid met peper en zout, overgiet met de kokosmelk en bestrooi met amandelschilfers. Gaar 20 tot 25 minuten in de oven.
-
4
Werk af met verse koriander, besprenkel met limoensap en serveer.
-
5
TIP: deze curry kan je ook perfect met stukjes kip of rundvlees maken.