Recept

Kipstoofpot met kaneel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De kaneel in dit stoofpotje zorgt voor een zoete toets en extra smaak.

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in reepjes. Verhit een stoofpot met de olie en stoof er de uienringen in aan. Doe er de kipreepjes en kaneel bij en bak al roerend goudbruin.

  2. 2

    Voeg de geborstelde champignons en de kormapasta toe. Blus met de bouillon en de kokosmelk. Zet het vuur zachter en laat het een halfuur onder deksel stoven.

  3. 3

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Voeg er de erwtjes, spinazie en gehakte koriander aan toe. Breng op smaak met limoensap en yoghurt. Serveer met rijst en wat extra koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipstoofpot met kaneel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!