Recept

Zalmrolletjes met mierikswortel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk bij de borrel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de zalm in mooie rechthoeken en snij de resterende zalmsnippers zo fijn mogelijk.

    Boen de citroen goed schoon en snij ze in fijne plakjes en dan in kwartjes.

  2. 2

    Meng de slagroom en zure room met de zalmsnippers, mierikswortel, peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de zalmplakken tot op 1 cm van de rand met de crème. Rol voorzichtig op. Leg ze op de naadkant op een schaal. Dek af met plasticfolie en zet ze minstens 1/2 uur in de koelkast om de crème te laten opstijven.

  4. 4

    Snij met een vlijmscherp mes de zalmrol in plakjes van 2 tot 3 cm dik. Leg op elk hapje een kwartje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmrolletjes met mierikswortel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!