Kokostaart met frambozen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Bedek een vierkante bakvorm van 21 x 21 cm met bakpapier. Smelt de boter. Mix de koekjes fijn en meng ze met de gesmolten boter. Schep in de bodem en tegen de randjes van de bakvorm, duw goed aan en laat even opstijven in de koelkast.
-
2
Schil en rasp de gember. Klop de eieren op met de kokosmelk, de suiker, het maiszetmeel en 1 koffielepel geraspte gember.
-
3
Giet het kokosbeslag over de laag koekjes, maar niet helemaal tot aan het randje, want je moet de taart nog afwerken. Zet 30 minuten in de oven. Haal uit de oven, laat afkoelen en zet een paar uur of liever nog een nacht in de koelkast.
-
4
Rooster de kokosvlokken kort in een pan zonder vetstof. Werk de taart af met verse frambozen en kokosvlokken.