Recept

Nougat-mascarpone-ijslolly's met chocolade en framboos

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een ijslolly smaakt altijd, zelfs aan de feesttafel.

bereiding
  1. 1

    Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf. Klop de dooiers met de suiker luchtig. Voeg de mascarpone toe en blijf kloppen. Voeg de noga toe en spatel er dan voorzichtig het eiwit onder.

  2. 2

    Schep het mengsel in ijsvormpjes, steek er een stokje in en zet de lolly's minstens 4 uur in de vriezer.

  3. 3

    Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Ontvorm de ijsjes en dompel ze met de bovenkant in de chocolade en bestrooi ze met de gevriesdroogde frambozen. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Nougat-mascarpone-ijslolly's met chocolade en framboos

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!