Lasagnerolletjes met pancetta, spinazie en ricotta
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de spinazie en laat uitlekken.
-
2
Pel en snipper de knoflook. Stoof aan in wat olijfolie en voeg de spinazie toe. Kruid met peper en zout. Breng de ricotta op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
3
Neem een lasagnevel, leg er een plakje pancetta op, vervolgens wat ricotta en een beetje gestoofde spinazie. Rol op en leg in een ovenschaal. Doe hetzelfde met de rest van de lasagnevellen.
-
4
Giet het blik gepelde tomaten over de lasagnerolletjes. Spoel het blik met een beetje water en giet het over de lasagnerolletjes. Schik er de rest van de gestoofde spinazie op.
-
5
Laat de mozzarella uitlekken, scheur ‘m in stukjes en schik die op de lasagnerolletjes. Werk af met nog wat extra Italiaanse kruiden. Bak de lasagneschotel 30 minuten in de oven.