Spaghetti alla Norma
bereiding
-
1
Pel en snipper de uien en de knoflook. Maak de wortelen schoon en snij ze in halve maantjes. Spoel de aubergines en snij ze in blokjes.
-
2
Verhit olijfolie in een pan en roerbak de aubergines bruin en zacht. Schep ze uit de pan en laat ze even uitlekken op keukenpapier.
-
3
Stoof de uien, knoflook en wortelen in dezelfde pan. Voeg er de kerstomaatjes bij en schep er de aubergineblokjes weer onder. Voeg de laurier en het groentebouillonketeltje toe. Laat minstens 30 minuten op een zacht vuur sudderen. Doe er op het einde de tomatenpuree en een scheutje melk bij.
-
4
Kook intussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng onder het sausje. Breng op smaak met spaghettikruiden. Werk af met de verbrokkelde feta en basilicum.