Zeeduivelburger met tartaarsaus
bereiding
-
1
Verhit de barbecue. Meng een eetlepel olijfolie met het citroensap en leg er de vis in, laat even marineren.
-
2
Spoel de sla en zwier droog. Spoel en snij de tomaten en de radijzen. Snij de augurkjes in plakjes.
-
3
Maak de tartaar. Spoel de lente-uitjes, de dille, de bieslook en de bladpeterselie en snipper fijn. Snij de zilveruitjes fijn en meng alles met de mayonaise en yoghurt.
-
4
Snij de sesambroodjes open en leg de broodjes kort op de barbecue. Bak de moten vis voorzichtig tussen een visklem op de barbecue.
-
5
Beleg de onderste helft van de sesambroodje met wat jonge sla, leg er een stukje tomaat op, een plakje cheddarkaas en schik er de gegrilde vis op. Lepel er wat tartaarsaus op en werk af met enkele plakjes augurk, radijs en kappertjes. Leg de bovenste helft van het broodje erop.