Recept

Kalfschipolata met aardappelpuree, bonenstoverij, tomaat en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Puree met worst met een frisse twist. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Pel intussen de rode uien en snij ze in halve ringen. Pel de knoflook en snipper ’m fijn.

  3. 3

    Stoof de rode ui en de knoflook aan in een diepe pan met wat olijfolie. Voeg het blik kerstomaatjes en de witte bonen toe en laat even stoven. Kruid met peper en zout. Hou warm.

  4. 4

    Giet intussen de aardappelen af en meng er de melk en de boter onder. Plet tot een mooie puree met een pureestamper en kruid met peper en zout. Hou warm.

  5. 5

    Bak de kalfschipolata’s in een pan met wat arachideolie.

  6. 6

    Laat de mozzarella uitlekken en snij in blokjes.

  7. 7

    Serveer de aardappelpuree in diepe borden en schep er wat van de tomaten-bonenstoverij op. Leg er de kalfschipolata’s bij. Werk af met enkele stukjes mozzarella, wat extra olijfolie en verse kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfschipolata met aardappelpuree, bonenstoverij, tomaat en mozzarella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!