Recept

Bladerdeeggebakjes uit de airfryer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wist je dat je ook lekkere gebakjes kunt maken in je airfryer? Probeer het uit!

bereiding
  1. 1

    Meng de suiker met het amandelpoeder, de boter, eieren, vanille-extract en het zout in een keukenmachine. Blend tot een pasta.

  2. 2

    Voeg de bloem toe en maak er met de pulse-knop een zacht deeg van.

  3. 3

    Rol het vel bladerdeeg open op een bebloemd werkblad en besmeer met het amandelmengsel. Blijf een centimetertje van de rand van het deeg.

  4. 4

    Rol het bladerdeeg strak op en snij in 8 plakken.

  5. 5

    Verwarm de airfryer voor op 190°C. Leg 4 rolletjes bladerdeeg in het mandje en bak ze 20 minuten in de airfryer. Draai ze halverwege de baktijd eens om. Laat afkoelen op een rooster. Herhaal met de overige 4 bladerdeegrolletjes.

  6. 6

    Smelt de chocolade au bain-marie. Dip de bladerdeegrolletjes in de gesmolten chocolade, leg ze op bakpapier en bestrooi met de amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bladerdeeggebakjes uit de airfryer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!