Recept

Aardappelpannetje met champignons en erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie: “Mijn kinderen zijn verzot op eitjes, we zetten ze minstens één keer per week op het menu. Ze eten het liefst een spiegelei. Met dit gerecht combineer je meteen groenten en eieren. Wie wil, kan hier nog gerookte zalm of spekjes aan toevoegen.” 

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de rode ui en de knoflook. Spoel en halveer de krielaardappelen en stoom ze beetgaar. Doe de erwtjes in een kom, schenk er kokend water bij, laat 30 seconden staan en giet af. Borstel de champignons schoon en halveer grote exemplaren. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en fruit er de rode ui en de knoflook in. Kruid met de komijn. Voeg de champignons toe en roerbak ze in 5 tot 8 minuten krokant en gaar. Voeg op het einde van de gaartijd de erwtjes en de aardappelen toe.

  3. 3

    Maak 4 kuiltjes in de groenten en breek er telkens een eitje in. Zet het deksel op de pan en laat de eitjes 5 minuten stollen. Werk af met de verbrokkelde feta en de lente-ui en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelpannetje met champignons en erwtjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!