Recept

Mexicaanse gehaktballetjes gevuld met Le Gruyère AOP, met salsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalig zomers hapje.

bereiding
  1. 1

    Meng voor de balletjes het sjalotje en de koriander onder het gehakt. Kruid met het komijnpoeder, cayennepeper en een snuf zout. Rol met vochtige handen balletjes van het gehakt. Duw ze plat en leg er een blokje Gruyère op. Sluit ze opnieuw en rol ze opnieuw tot mooie balletjes. Zet koel.

  2. 2

    Meng voor de salsa de rode ui met de tomatenblokjes, chilipeper, munt en limoensap. Roer er een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de balletjes goudbruin en gaar in hete arachideolie. Serveer met de salsa.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!