Enchilada’s met pompoen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de salie en hak fijn. Schil de pompoen en snij in blokjes. Stoof de pompoenblokjes 10 minuten in olijfolie tot ze zacht zijn. Voeg de komijn, het chilipoeder en de gesnipperde salie toe.
-
2
Spoel de groene chilipeper en hak hem fijn. Doe ‘m met de tomatenblokjes en de room bij de pompoen en laat 5 minuten garen onder deksel.
-
3
Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Bak het gehakt met de knoflook en de sjalot rul in een pan met olijfolie. Voeg 2 pollepels van de pompoensaus toe aan het gehakt, samen met de helft van beide soorten kaas.
-
4
Schep op elke tortilla wat van de gehaktsaus, rol op en leg de tortilla’s met de naad naar onderen in een ingevette ovenschaal. Lepel er de rest van de pompoensaus over en werk af met de rest van de kaas. Bak 20 minuten in de oven.