Recept

Lauwe krieltjes met zalm, boontjes en kappertjesdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voeg eventueel nog zwarte olijven toe aan het aardappelslaatje. 

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de dressing en roer goed los. Boen de krieltjes schoon en halveer eventueel. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er meteen de helft van de dressing door. Laat even afkoelen.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze in lichtgezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Spoel de komkommer, halveer, verwijder de zaadlijsten en snij in plakjes. Meng de boontjes en de komkommer met de krieltjes.

  3. 3

    Kruid de zalm met peper en zout. Verhit boter en olijfolie in een pan met antikleeflaag. Bak de zalm eerst op het vel, draai om en bak nog 2 à 3 minuten.

  4. 4

    Serveer de aardappelsalade met de zalm. Werk af met versgemalen peper, plukjes dille en de rest van de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lauwe krieltjes met zalm, boontjes en kappertjesdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!