Italiaans gevulde kipfilet met risonisalade
bereiding
-
1
Kook de risoni in gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet door een zeef en spoel met vers water. Laat afkoelen.
-
2
Snij de olijven en zongedroogde tomaatjes in stukjes. Halveer de kerstomaten. Snij de feta in blokjes. Spoel en droog de rucola en snijd in hapklare stukjes.
-
3
Meng de olijfolie met de mosterd en citroensap tot een luchtige dressing. Kruid met peper en zout. Meng de risoni met de olijven, zongedroogde tomaatjes, kerstomaten, rucola, feta en de rozijnen. Hak de peterselie en de basilicum fijn. Meng alles nog even door elkaar.
-
4
Snij de kipfilet in in de lengte en vouw open. Leg er plakjes mozzarella, tomaat en basilicum tussen. Vouw dicht, wikkel er een plakje prosciutto rond en steek vast met een prikker. Bak de gevulde kipfilet krokant in de pan. Laat nog even nagaren op een zacht vuurtje. Serveer met de risonisalade.