Recept

Slawraps met gegrilde kippenreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wraps à la Pascale Naessens maak je in een kwartiertje! 

bereiding
  1. 1

    Spoel de little gems. Maak 8 mooie blaadjes los en snij de rest fijn.

  2. 2

    Spoel en halveer de kerstomaten. Spoel de komkommer en snij ‘m in blokjes. Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot, het limoensap en de munt onder de tomaatjes.

  3. 3

    Breng de yoghurt op smaak met de kurkuma, peper en zout. Kruid de kippenreepjes met het paprikapoeder, de cayennepeper en zout en bak ze in de olijfolie goudbruin en gaar.

  4. 4

    Vul de little gem-blaadjes met de fijngesneden little gem en komkommer. Verdeel er de kippenreepjes over en schep er wat kerstomaatjes op. Werk af met een lepeltje yoghurtsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Slawraps met gegrilde kippenreepjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!