Recept

Burrito van spitskool met zilvervliesrijst, gegrilde kip en pittige dip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel-klaar-tip!

Koop kant-en-klare wortel- en komkommerspaghetti.

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid de kipfilets met het paprikapoeder, het kerriepoeder, de cayennepeper, peper en zout. Wrijf ze in met wat olijfolie en gril ze gaar en goudbruin in de pan.

  2. 2

    Meng intussen de ingrediënten voor de pittige dip in een kommetje.

  3. 3

    Maak de spitskoolbladeren schoon indien nodig. Spoel de wortelen en de komkommer en snij er met een spiralizer spaghettislierten van. Snij de gegrilde kip in reepjes.

  4. 4

    Leg een spitskoolblad op een snijplank, vul het met de rijst, de gegrilde kippenreepjes en de komkommer- en wortelslierten. Vouw de spitskool dicht als een burrito en halveer ‘m. Zet elk stuk vast met een prikkertje en serveer met de pittige dip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Burrito van spitskool met zilvervliesrijst, gegrilde kip en pittige dip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!