Recept

Stoof van boontjes, tomaat en venkel met gebakken konijnfilet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker: vervang de konijnfilet door een stukje vis zoals kabeljauw. 

bereiding
  1. 1

    Maak de venkel schoon en snij ‘m in reepjes. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Maak de boontjes schoon. Spoel de tomaatjes.

  2. 2

    Stoof de sjalot en de venkel op een laag vuur zacht in een klontje boter. Voeg de tomaatjes, de boontjes, de tijm en de knoflook toe en laat 1 minuut meestoven. Blus met de kippenfond en laat 8 tot 10 minuten zachtjes koken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kruid de konijnfilet met peper en zout. Verhit een scheutje olijfolie en een klontje boter en bak de konijnfilet in enkele minuten goudbruin. Serveer de konijnfilet met de groenten. Lekker met brood, aardappelen of pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Stoof van boontjes, tomaat en venkel met gebakken konijnfilet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!