Recept

Broodje scampi met rucola, dragon en bieslook

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit lekkere broodje met scampi's is perfect als lunch of voor bij de picknick. Bovendien maak je het in slechts minuten.

bereiding
  1. 1

    Maak het sausje. Meng de mayonaise met de yoghurt. Breng op smaak met het citroensap, de geraspte schil, peper en zout. Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze fijn. Snipper de dragon en bieslook fijn en meng ze samen met de lente-ui onder het sausje.

  2. 2

    Verhit een grillpan. Snij de broodjes doormidden, besprenkel ze met olijfolie en gril ze kort op de snijkanten.

  3. 3

    Pel de knoflook. Verhit de olijfolie samen me de knoflook in een pan. Schroei de scampi's dicht langs beide kanten en breng op smaak met peper en grof zeezout.

  4. 4

    Snij de scampi's in grove stukken en hussel ze onder het yoghurt-dragonsausje. Vul de broodjes met de scampi's en de rucola en werk af met de extra dragon en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broodje scampi met rucola, dragon en bieslook

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!