Kalkoenrolletjes in een spinaziejasje
bereiding
-
1
Pel en plet het knoflookteentje.
Maak de lente-uitjes schoon, halveer ze in de lengte.
-
2
Leg de kalkoenlapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze extra plat met een spatel of houten hamertje.
-
3
Vermeng de kokosmelk met het citroensap en de gepelde en geplette knoflook.
Leg er de kalkoenlapjes in.
Dek af en zet een uurtje in de koelkast.
-
4
Spoel de spinazie, laat ze goed uitlekken.
-
5
Neem de kalkoenlapjes uit de marinade.
Leg op elk een handjevol spinazieblaadjes en een lente-uitje.
Kruid met peper uit de molen.
Rol stevig op en verpak elk rolletje nog eens in spinaziebladeren.
Steek eventueel vast met houten prikkers.
-
6
Doe de rest van de spinazie in een stoommandje.
Leg er de rolletjes bij.
Stoom 15 tot 20 minuten .
-
7
Snij de warme rolletjes in plakjes en schik ze samen met de spinazie en de scheutjes op de borden.
Voorbereiding