Recept

Little gem gevuld met Thais kippengehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk fris en licht hapje met uit het vuistje.

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Schil en rasp de gember. Hak de koriander- en muntblaadjes grof. Maak de chilipeper schoon en snipper ‘m fijn. Haal de bladeren voorzichtig van de little gem’s en spoel en droog ze. Hak de pinda's grof.

  2. 2

    Bak het gehakt goudbruin in een pan met olijfolie, voeg de knoflook, de gember en de chilipeper toe en bak 2 minuten. Voeg de vissaus en het limoensap toe.

  3. 3

    Meng de koriander, de munt en de pinda’s onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Verdeel het gehaktmengsel over de blaadjes sla en serveer ze op een plateau.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Little gem gevuld met Thais kippengehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!