Recept

Pastasalade met groene asperges, ei en geitenkaasdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Normaal zou je er een flinke dot mayonaise aan toevoegen, maar een lichte dressing van geitenkaas geeft eens zoveel smaak en een pak minder calorieën. Win-win dus!

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Kook de asperges beetgaar in gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Spoel en droog de spinazie.

  3. 3

    Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat ze afkoelen en snij ze in partjes.

  4. 4

    Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Pers het sap. Meng de geitenkaas met de citroenschil, 2 eetlepels citroensap, het maanzaad, 2 eetlepels olijfolie en het scheutje melk en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng de pasta met de asperges, de spinazie, de eitjes en de geitenkaasdressing. Geef er eventueel een partje citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met groene asperges, ei en geitenkaasdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!